فروشگاه فایل فلش جدید

مقالات ترجمه و فایلهای تخصصی آموزشی

مقالات ترجمه و فایلهای تخصصی آموزشی

کلمات کلیدی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش نظریه‌های شادکامی (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مهارت های حرکتی (فصل دوم)

فایل فلش Ccit M3 (رام Ccit M3)مخصوص فلش تولز

فایل فلش Ccit M1 (رام Ccit M1)مخصوص فلش تولز

فایل فلش Ccit A501 (رام Ccit A501)مخصوص فلش تولز

فایل فلش فارسی Genx GX7-2G مخصوص فلش تولز

حل مشکل اکانت گوگل G928C frp

حل مشکل اکانت گوگل J320H frp

حل مشکل اکانت گوگل J200H frp

حل مشکل اکانت گوگل E700F frp

رام رسمی lenovo 830LC

فریمور فارسی YT2_1050L

مبانی نظری و پیشینه پژوهش تمایلات جنسی

عملکرد جنسی و اختلالات جنسی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش اخلاق کار اسلامی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش ادراک تعارض کار- خانواده

مبانی نظری و پیشینه پژوهش سلامت روان شناختی محیط کار

سابقه تحقیقاتی و اساس نظری پیرامون متغیر استرس شغلی

اساس نظری و سابقه تحقیقات روی متغیر افسردگی

مبانی نظری و پیشینه تحقیق مهارت حل مسئله اجتماعی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش یادگیری از طریق شبیه سازی

پاورپوینت انرژی های سالم

پاورپوینت اتوماسیون چیست؟

پاورپوینت میوه های مناطق معتدله (آلبالو)

پاورپوینت میوه های مناطق معتدله (آلو)

پاورپوینت میوه های مناطق معتدله (بادام)

پاورپوینت ابله مرغان

پاورپوینت سرطان پوست

پاورپوینت سیب زمینی

پاورپوینت درباره سنگها

بایگانی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش تفکر انتقادی (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش (فصل دوم پایان نامه ارشد) تفکر انتقادی در 30 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

دانلود مبانی نظری و پیشینه پژوهش تفکر انتقادی (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش تفکر انتقادی (فصل دوم)
مبانی نظری تفکر انتقادی
پیشینه پژوهش تفکر انتقادی
دسته بندی پیشینه متغیر های روانشناسی
فرمت فایل doc
حجم فایل 37 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 30

مبانی نظری و پیشینه پژوهش (فصل دوم پایان نامه ارشد) تفکر انتقادی در 30 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

 

همرا با منبع نویسی درون متنی فارسی و انگلیسی به شیوه APA  جهت استفاده فصل دو پایان نامه

توضیحات نظری در مورد متغیر و همچنین پیشینه در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب برای فصل دو پایان نامه

 

منبع :                          دارد (به شیوه APA)

نوع فایل:                      WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

 

قسمتی از مبانی نظری متغیر:

 

مفهوم و تعریف تفکر انتقادی

بسیاری از اندیشمندان مهمترین وجه تمایز بشر از دیگر مخلوقات را در قدرت و شیوه­ی تفکر وی می دانند، زیرا تفکر شکل بسیار پیچیده ی رفتار انسان و عالی ترین شکل فعالیت عقلی و ذهنی است که در قالب یک فرایند شناختی به کمک نمادها یا نشانه های نمایانگر اشیا وحوادث مشخص می‏شود. تأمل درباره ی تفکر و انواع آن از فلسفه آغاز شد.از دیدگاه فلسفی، تفکر یکی از فعالیتهای اجتناب ناپذیر بشر است که به دو شکل ظاهر می شود: ما ممکن است برای کسب دانش در حوزه ای خاص فکر کنیم یا با دیدگاهی مشخص برای تنظیم ساختار ذهنمان متناسب با آنچه می خواهیم یا نمی‏خواهیم انجام دهیم، بیندیشیم. بر پایه ی گفته ی ارسطو این دو شیوه ی تفکر را  ژرف اندیشی و باریک اندیشی می نامند، ژرف اندیشی در شکل موفقیت آمیز خود به نتیجه گیری و باریک بینی در شکل موفقیت آمیز خود به حل مسئله یا تصمیم گیری منجر خواهد شد.

تفکر انتقادی به عنوان مهمترین هدف تعلیم و تربیت(هال، 2008)، استدلالی برای تصمیم در انجام کاری یا باور با به چیزی(آبرامی، بروخوسکی، واده و میکائیل، 2010) و اصلی ترین استانداردهای آموزشی به ویژه از مفاهیم اساسی در رشته پرستاری(چان، 2013) در دنیا به شمار می­رود. تا جایی که یانگ و دوگال(2010) در پژوهشی که در استرلیا با هدف سنجش مهارت تفکر انتقادی دانشجویان رشته کارشناسی رشته پرستاری انجام دادند تاکید کردند که میانگین تفکر انتقادی دانشجویان از سال اول تا آخر افزایش نشان داده است. همچنین ونجنساتین، جاناسون و بجورکستوروم(2010)، اکثریت فارغ التحصیل های رشته پرستاری را دارای مهارت تفکر انتقادی می‏داند. برای این امر ابراهیم(2011)، بیان می کند باید دانشجویان رشته پرستاری باید توسط مربیان خود باید دانشجویان را علاوه تشویق احقاق حقوق فردی خود، باید آنان را به پرورش تفکر انتقادی تشویق کنند(وود و تورنتو، 2012). تفکر انتقادی توانایی کنترل داشتن بر تفکر شخص است که شامل توانایی استدلال هوشیارانه خود و دیگران و ارزشیابی می­شود و آن ارزشیابی ها را بر اساس استانداردهای عقلانی جهان شمول(که وضوح، دقت، صحت، ربط، عمق، گستردگی و منطق را در بر می گیرد) انجام دهند


تحقیقات انجام شده در زمینه تفکر انتقادی

1- در پژوهش علی پور، نراقی، نادری و شریعتمداری(1392)، نتایج نشان داد که مقولاتی مانند سیاست ها و رسالت های نظام آموزشی و شرایط اجتماعی- فرهنگی جامعه و شرایط موجود در زمینه تربیت معلم، محتوا، اهداف و روش تدریس از موانع تفکر انتقادی است.

2- در پژوهش مومنی مهمویی، کرمی، سید شریفی کاخکی (1393)، نتایج نشان داد که الگوی کاوشگری بر تفکر انتقادی دانش­آموزان تاثیر معناداری دارد.

3- در پژوهش علی پور(1385) نتایج نشان داد که محتوای کتاب های تعلیمات اجتماعی دوره راهنمایی هیچ یک از مهارت های تفکر انتقادی(تجزیه، تحلیل، ترکیب، ارزشیابی، قضاوت و جمع بندی) را پرورش نمی دهد.

4- در پژوهش کرمی، رجایی، نامخواه(1393) با عنوان بررسی میزان گرایش به  تفکر انتقادی در معلمان مقطع متوسطه و نقش آن در سبک تدریس، نتایج نشان داد که معلمان به سبک تدریس فعال بیش از سبک تدریس غیر فعال گرایش داشتند و در مجموع سطح تفکر انتقادی معلمان مطلوب بود و بین دو سبک تدریس فعال و غیر فعال، گرایش به تفکر انتقادی معلمان تنها با سبک تدریس فعال رابطه مثبت و معناداری داشت.

5- در پژوهش قاسمی، مهاجری، اسکنذی، آب روشن(1393) با عنوان بررسی و مقایسه تفکر انتقادی فرهنگیان دوره های ابتدایی، راهنمایی، متوسطه و پیش دانشگاهی استان بوشهر و ارائه راهکارهایی جهت ارتقاء تفکر انتقادی نتایج نشان داد که بین تفکر انتقادی فرهنگیان دوره های ابتدایی، راهنمایی، متوسطه و پیش دانشگاهی استان بوشهر تفاوت معنی داری وجود نداشت.

 

تحقیقات انجام شده در زمینه تفکر انتقادی

1- ویگز(2011)، در پژوهش خود با عنوان یادگیری مشارکتی: ارزیابی کار گروهی و تفکر انتقادی در دانشجویان پرستاری، نتایج نشان داد که گروه آزمایش نسبت به گروه کنترل میانگین نمرات بالاتری در تفکر انتقادی کسب کرده اند. هم چنین میانگین نمرات تفکر انتقادی دو بخش گروه آزمایش نیز تفاوت معنی داری مشاهده نشد.

2-در پژوهش ریچادرسون، جنیفر و آیسی (2010)، با عنوان بررسی سطوح تفکر انتقادی دانشجویان از طریق استراتژی آموزشی مباحث آنلاین، که بر روی 300 نفر دانشجو در آمریکا انجام دادند نتایج نشان داد که مباحثه به صورت آنلاین بر تفکر انتقادی دانش آموزان تاثیر دارد. نتایج حاکی از آن است که دانشجویان ترجیح می دهند در قالب اهداف و مباحث از پیش تعیین شده، به بحث نپردازند، بلکه آنچه گرایش به سمت تفکر انتقادی را افزایش می دهد توجه به این نکته است که اهداف و مباحث از پیش تعیین شده ای را نباید در برنامه های درسی برای دانشجویان در نظر گرفت.

3- در پژوهش اینابی و الشیخ(2007؛ به نقل از تسیوی و گااو، 2007)، نتایج)، نتایج نشان داد که معلمان ریاضی به تفکر انتقادی در دبیرستان توجهی نشان نمی دهند.

دانلود مبانی نظری و پیشینه پژوهش تفکر انتقادی (فصل دوم)

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی