فروشگاه فایل فلش جدید

مقالات ترجمه و فایلهای تخصصی آموزشی

مقالات ترجمه و فایلهای تخصصی آموزشی

کلمات کلیدی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش نظریه‌های شادکامی (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مهارت های حرکتی (فصل دوم)

فایل فلش Ccit M3 (رام Ccit M3)مخصوص فلش تولز

فایل فلش Ccit M1 (رام Ccit M1)مخصوص فلش تولز

فایل فلش Ccit A501 (رام Ccit A501)مخصوص فلش تولز

فایل فلش فارسی Genx GX7-2G مخصوص فلش تولز

حل مشکل اکانت گوگل G928C frp

حل مشکل اکانت گوگل J320H frp

حل مشکل اکانت گوگل J200H frp

حل مشکل اکانت گوگل E700F frp

رام رسمی lenovo 830LC

فریمور فارسی YT2_1050L

مبانی نظری و پیشینه پژوهش تمایلات جنسی

عملکرد جنسی و اختلالات جنسی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش اخلاق کار اسلامی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش ادراک تعارض کار- خانواده

مبانی نظری و پیشینه پژوهش سلامت روان شناختی محیط کار

سابقه تحقیقاتی و اساس نظری پیرامون متغیر استرس شغلی

اساس نظری و سابقه تحقیقات روی متغیر افسردگی

مبانی نظری و پیشینه تحقیق مهارت حل مسئله اجتماعی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش یادگیری از طریق شبیه سازی

پاورپوینت انرژی های سالم

پاورپوینت اتوماسیون چیست؟

پاورپوینت میوه های مناطق معتدله (آلبالو)

پاورپوینت میوه های مناطق معتدله (آلو)

پاورپوینت میوه های مناطق معتدله (بادام)

پاورپوینت ابله مرغان

پاورپوینت سرطان پوست

پاورپوینت سیب زمینی

پاورپوینت درباره سنگها

بایگانی

مبانی نظری و پیشینه تحقیق سازگاری ( فصل دوم پایان نامه )

مبانی نظری و پیشینه تحقیق سازگاری ( فصل دوم پایان نامه ) در 35 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق سازگاری ( فصل دوم پایان نامه )

سازگاری
مبانی نظری و پیشینه پژوهش و فصل دو سازگاری
منابع جدید سازگاری
مبانی نظری سازگاری
دسته بندی پیشینه متغیر های روانشناسی
فرمت فایل doc
حجم فایل 57 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 35

مبانی نظری و پیشینه تحقیق سازگاری ( فصل دوم پایان نامه ) در 35 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

توضیحات:

 

فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه ی پژوهش)

همرا با منبع نویسی درون متنی فارسی و انگلیسی کامل به شیوه APA  جهت استفاده فصل دو پایان نامه

توضیحات نظری در مورد متغیر و همچنین پیشینه در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب برای فصل دو پایان نامه

منبع :                          دارد (به شیوه APA)

نوع فایل:                      WORD و قابل ویرایش

 

قسمتی از مبانی نظری متغیر:

 

امروزه در دنیایی زندگی می­کنیم که بیش از هر زمان دیگری نیازمند انعطاف­پذیری و سازگاری فردی و اجتماعی هستیم. این امر به علت تغییرات بسیار زیاد و چالش­هایی است که در اثر پیشرفت تکنولوژی و گسترش زندگی مدرن ایجاد شده است. در چنین شرایطی بدون شک داشتن سازگاری و انعطاف­پذیری می­تواند نقش به­سزایی در بهبود و سلامت زندگی افراد داشته باشد. سازگاری کمک زیادی به برآورده شدن نیازهای محیطی می­کند. این امر با افزایش توانایی در کنترل تکانه­ها، هیجان­ها یا نگرش­ها انجام می­شود. حال اگر به هر علتی فرد از برقراری ارتباط با دیگران و محیط اجتماعی خود ناتوان باشد. یا به­ عبارتی، جریان سازگاری مختل شود، رفتارهای ناسازگارانه یا اختلالات رفتاری به­وجود می­آید. از طرف دیگر، با توجه به نظریه­ی تکامل، آن دسته از افرادی که توانایی سازگاری بالاتری دارند می­توانند با محیط اطراف خود ارتباط بهتری برقرار کنند و بر تغییرات محیط غالب شوند. افراد سازگار، علاوه بر کنار آمدن با شرایط محیطی و تغییرات، به نفع خود بهره­برداری می­کنند. البته در نظریه­ی تکامل، این موضوع به این شکل شرح داده می­شود که محیط به افراد سازگار اجازه­ی تکامل و گسترش نسل می­دهد. باتوجه به تغییر شرایط در عصر جدید، بررسی سازگاری از جنبه­های مختلف اهمیت می­یابد تا افراد بتوانند متناسب با شرایط جدید سازگاری پیدا کنند (سیمونت، 2010)، در جامعه بین 5 تا 20 درصد افراد دچار کم توانی­های مربوط با سازگاری هستند، این امر از اختلالات شخصیتی و ذهنی و یا رفتارهای آموخته شده نامتناسب با محیط ناشی می­شود (سمپرینی، آندرتافاوا و سونینو، 2010)، کمیته­ی ملی تعلیم، آموزش و کار استرالیا (1990، به نقل از عربی و شاه ولی، 1380) مهارت­هایی که فرد را  برای برخورد با چالش­ها و سازگاری با تغییرات آماده می­سازد، مهارت­های تفکر انتقادی، کنجکاوی، مهارت حل مسئله، ارتباطات مؤثر و مهارت­های شناسایی و به­کارگیری اطلاعات و مدیریت آن­ها می­داند.

                                                                                                                         

ناسازگاری

ناسازگاری تغییر یا برگشتی در رفتار یا هیجانات را گویند که در پاسخ به تغییر زیست- محیطی خاص در زندگی فرد به­وجود می­آید. یک نوجوان به مسأله­ی تغییر با تلاش و کوشش واکنش نشان خواهد داد، زیرا با آن­چه او به صورت نرمال در نظر می­گیرد متفاوت است. به جهت عدم درک درستی که نوجوان می­تواند از تغییر در حال وقوع داشته باشد، ناسازگاری به انواع و صورت­های گوناگون مثل اضطراب، افسردگی، پرخاشگری و یا رفتارهایی غیرعادی که مختص یک فرد در دوران بلوغ نیست دیده می­شود. یک کودک یا نوجوان ناسازگار می­تواند یک یا همگی این ویژگی­ها را از خود بروز دهد:

-­ آرام، تحریک­پذیر، مضطرب و یا گوشه­گیر به نظر می­رسد.

-­ در برابر به خواب رفتن مقاومت می­کند.

­-­ اوقات تلخی­های مکرر در رفتار او دیده می­شود.

-­ سیر قهقرایی در توانایی رفتن به توالت به صورت مستقل دارد.

-­ افزایش اضطراب جدایی در او مشاهده می­شود.

-­ اقدام به ارتکاب رفتارهای غیرمعمول در میان جمع می­کند؛ مانند ضربه زدن یا گاز گرفتن کودکان و همسالان دیگر (هولمن، وولف- کریستنسن، مولینز و ویزنیوسکی[3]، 2011).

ناسازگاری­های رفتاری و خودپنداره بیش­تر در سال­های نوجوانی مشاهده شده و به­همین دلیل بیش­تر زیر ذره­بین قرار می­گیرد. این مسأله به جهت ویژگی­هایی مثل تغییرات ناگهانی و استرس در این سنین رخ می­دهد. نوجوان تلاش می­کند تا جواب سؤالات خود و ساختن هویت خویش را دنبال کند. در این راه او رفتارهای اجتماعی را در بافت­های متفاوت اجتماعی ضبط و ثبت می­کند. اگرچه اکثر نوجوانان در سال­های اول نوجوانی با دیدی مثبت به سوی جلو حرکت می­کنند (اسگارد- برانت و آرملیوس، 2004) و مشکلات عمیقی را تجربه نمی­کنند، اما تعدادی از آن­ها با مسائل رفتاری و روان­شناختی دست به گریبان می­شوند (بونجرز، کوت، وندرانده و ورهولست، 2003؛ بروبرگ و همکاران، 2001). مشکلات رفتاری متداول نوجوان در دو طبقه­ی وسیع مقوله­بندی می­شود: مسائل درونی و مسائل بیرونی (آچنباخ، 1991). مشکلات بیرونی با رفتارهای برون­ریزی که آسیب­زا به دیگران و از هم گسیخته می­باشند مشخص می­شود. این مشکلات همچنین پرخاشگری و تخلف و کوتاهی در انجام امور را نیز شامل می­شود. مشکلات و ناسازگاری­های درونی شده، رفتارهایی نظیر حالات افسردگی، اضطراب، شکایات جسمانی و رفتارهای بازدارنده را دربر می­گیرد (برانت، 2008).

تعریف و اهمیت سازگاری

سازگاری، به­طور خاص توسط روان­شناسان طرفدار نظریه­ی تکامل مورد بررسی قرار گرفته و به­صورت قدرت کنار آمدن با شرایط محیطی، با هدف زنده ماندن و تولید مثل تعریف شده است. به­طورکلی در نظریه­ی تکامل، سازگاری توانایی انعطاف نسبت به تغییر شرایط نیز تعریف شده است. همچنین از دیدگاه یادگیری اجتماعی سازگاری رفتاری است که  شایستگی فرد و میانگین توانایی او را نسبت به گذشته خود و اطرافیان افزایش می­دهد و چون محتوای یادگیری اجتماعی به صورت ژنتیکی نیست، رفتار مناسب فرد با پیامدهای اجتماعی پاسخ داده شده و انتخاب می­شود. به­عبارت دیگر این رفتار تقویت شده و فرد می­آموزد که با تکرار آن نتیجه­ی مطلوبی به­دست خواهد آورد (باربر، 2010). در بعضی تعریف­ها هوش را به جای سازگاری به کار برده­اند و به صورت توانایی برخورد مناسب با دنیای درونی و بیرونی در نظر می­گیرند که می­تواند به سه صورت خود را نشان دهد: اول اینکه فرد خود را با محیط هماهنگ می­کند. دوم، فرد محیط را به نفع خود تغییر می­دهد و سوم، جاندار به محیطی مناسب­تر نقل مکان می­کند. افراد باهوش­تر یا سازگارتر از این سه راهبرد برای بهبود زندگی خود به خوبی استفاده می­کنند (ژانگ، 2010).

 

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق سازگاری ( فصل دوم پایان نامه )

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۶/۰۴
poorya Gazlykor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی