فروشگاه فایل فلش جدید

مقالات ترجمه و فایلهای تخصصی آموزشی

مقالات ترجمه و فایلهای تخصصی آموزشی

کلمات کلیدی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش نظریه‌های شادکامی (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مهارت های حرکتی (فصل دوم)

فایل فلش Ccit M3 (رام Ccit M3)مخصوص فلش تولز

فایل فلش Ccit M1 (رام Ccit M1)مخصوص فلش تولز

فایل فلش Ccit A501 (رام Ccit A501)مخصوص فلش تولز

فایل فلش فارسی Genx GX7-2G مخصوص فلش تولز

حل مشکل اکانت گوگل G928C frp

حل مشکل اکانت گوگل J320H frp

حل مشکل اکانت گوگل J200H frp

حل مشکل اکانت گوگل E700F frp

رام رسمی lenovo 830LC

فریمور فارسی YT2_1050L

مبانی نظری و پیشینه پژوهش تمایلات جنسی

عملکرد جنسی و اختلالات جنسی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش اخلاق کار اسلامی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش ادراک تعارض کار- خانواده

مبانی نظری و پیشینه پژوهش سلامت روان شناختی محیط کار

سابقه تحقیقاتی و اساس نظری پیرامون متغیر استرس شغلی

اساس نظری و سابقه تحقیقات روی متغیر افسردگی

مبانی نظری و پیشینه تحقیق مهارت حل مسئله اجتماعی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش یادگیری از طریق شبیه سازی

پاورپوینت انرژی های سالم

پاورپوینت اتوماسیون چیست؟

پاورپوینت میوه های مناطق معتدله (آلبالو)

پاورپوینت میوه های مناطق معتدله (آلو)

پاورپوینت میوه های مناطق معتدله (بادام)

پاورپوینت ابله مرغان

پاورپوینت سرطان پوست

پاورپوینت سیب زمینی

پاورپوینت درباره سنگها

بایگانی

مبانی نظری و پیشینه تحقیق اضطراب (فصل دوم پایان نامه)

مبانی نظری و پیشینه تحقیق اضطراب ( فصل دوم پایان نامه ) در 28 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق اضطراب (فصل دوم پایان نامه)

فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد  اضطراب
پیشینه ی پژوهش اضطراب
مبانی نظری اضطراب
مطلب در مورد اضطراب
دسته بندی پیشینه متغیر های روانشناسی
فرمت فایل doc
حجم فایل 38 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 28

مبانی نظری و پیشینه تحقیق اضطراب ( فصل دوم پایان نامه ) در 28 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد و دکترا (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

  • همرا با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
  • توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
  • پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
  • رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
  • منبع :                           دارد (به شیوه APA)
  • نوع فایل:                      WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

قسمتی از مبانی نظری متغیر:

رایج­ترین واکنش به یک عامل فشار روانی اضطراب است. منظور ما از اضطراب هیجان ناخوشایندی است که معمولاً با این کلمات توصیف می­کنیم؛ نگرانی، تشویش، تنش، و ترس  احساساتی که همه با شدت­های مختلف آن را تجربه می­کنند. اختلالات اضطرابی از شایعترین اختلالات روانپزشکی در ایالات متحده و بسیاری از جمعیت­های دیگری است، که مورد مطالعه قرار گرفته­اند. به علاوه مطالعات همواره حاکی از آن بوده­اند که این اختلالات مشکلات و عوارض زیادی را سبب می­شوند، مقادیر بالایی از خدمات مراقبت­های بهداشتی را صرف خود می­کنند، و اختلالات زیادی در کارکرد افراد به وجود می­آورند. مطالعات جدید نیز نشان داده­اند که اختلال اضطرابی مزمن می­تواند میزان مرگ و میر مرتبط با عوارض بیماری فشارخون اولیه را افزایش دهد. بنابراین بالینگران روانپزشکی و سایر متخصصین باید بتواند اختلال اضطرابی را به سرعت و دقت تشخیص داده و درمان آن را شروع کنند (کلارک و بک، 2014).

 

 

اضطراب

ماهیت اضطراب

اضطراب تشویشی فراگیر، ناخوشایند و مبهم است که اغلب علائم دستگاه خودکار (اوتونوم)، نظیر سردرد، تعریق، تپش قلب، احساس تنگی در قفسه سینه و ناراحتی مختصر معده نیز با آن همراه است. مجموعه علائمی که در حین اضطراب وجود دارد اغلب در هر فردی به‌گونه‌ای متفاوت از دیگران است؛ علائم اضطراب را می‌توان به 4 گروه شناختی، عاطفی، رفتاری و فیزیولوژیک تقسیم کرد. اکثر افراد هنگام مواجه با رویدادهای فشارزا، دچار اضطراب و احساس نگرانی می‌کنند؛ اما این‌گونه واکنش‌ها، پاسخ‌های بهنجاری به چنین موقعیت‌ها هستند. اضطراب یک حالت برانگیختگی پراکنده، بعد از درک یک تهدید واقعی یا خیالی است که مبتنی بر آینده و متمرکز بر هیجانات هست و می‌تواند یک پاسخ انطباقی باشد. اضطراب زمانی نابهنجار محسوب می‌شود که در پاسخ به موقعیت‌هایی باشد که به‌راحتی می‌توان با آن کنار آمد و یا بصورت مزمن و پایدار رخ دهد. درواقع اضطراب زمانی مایه نگرانی بالینی می‌شود و به چنان سطح شدیدی رسیده باشد که توانایی عمل کردن در زندگی روزمره را مختل کند، به‌طوری که فرد دچار حالت ناسازگارانه‌ای شده باشد که مشخصه آن واکنش‌های جسمانی و روانی شدید است مثلاً افراد با اختلال اضطراب اجتماعی، قبل از سخنرانی برای یک گروه، ظاهر شدن برای اجرای موسیقی و یا شرکت کردن در یک مسابقه ورزشی یا بازی، عصبی می‌شوند یا می‌ترسند (قادری، 1391).

 

علائم شایع

احساس اینکه یک اتفاق نامطلوب یا زیان‌بار به‌زودی رخ خواهد داد. خشک شدن دهان، مشکل در بلع، یا خشونت صدا، تند شدن تنفس و ضربان قلب، تپش قلب، حالت لرزش یا پرش عضلات، انقباض عضلات، سردرد، کمردرد، عرق کردن، مشکل در تمرکز، منگی یا غش، تهوع، اسهال، کاهش وزن، خواب‌آلودگی، تحریک‌پذیری، خستگی، کابوس، مشکل در حافظه، ناتوانی جنسی اضطراب (دل‌شوره و ترس مبهم) احساس ناخوشایند ولی یک واکنش عادی به خطر هست، این احساس به دلیل فعال شدن سیستم‌های عصبی و در جهت حفاظت فرد در مقابله با شرایط تنش‌زا بروز می‌کند، علت اختلال اضطرابی بی‌نظمی پاسخ و پاسخ نامتناسب به موقعیت تنش‌زاست (سونگ و همکاران، ‌۲۰۱۵).

اضطراب دارای دو ویژگی اساسی است، ویژگی‌های ذهنی (ترس، مشکل در تمرکز و غم و ...) و نشانه‌های جسمی (افزایش ضربان قلب، کوتاهی تنفس، لرزش، تعرق، قرمزی پوست و حرکات غیرارادی مانند حرکت دست یا صورت، راه رفتن و 000) این نشانه‌های ذهنی و جسمی به دلیل فعال شدن سیستم عصبی سمپاتیک و اثرات پرشمار آن بر سیستم اعصاب مرکزی و اندام‌هاست. در حالت عادی فعال شدن سیستم سمپاتیک موجب افزایش هوشیاری و تمرکز و آمادگی جسمی برای مقابله با خطر می‌شود ولی در وضعیت اختلال اضطرابی بی‌نظمی پاسخ منجر به کاهش عملکرد ذهن و جسم می‌شود، بعضی بیماری‌ها مانند پرکاری تیروئید و فئوکروموسیتوما، همچنین مصرف بعضی داروها علائمی ‌مانند علائم پیش گفت را در فرد ایجاد می‌کند. در این‌گونه موارد آستانه تحریک فرد برای واکنش به موقعیت ایجادکننده اضطراب کمتر شده و فرد زودتر و بیشتر نشانه‌های اضطراب را در خود نشان می‌دهد (استراد و همکاران، ۲۰۱۵).

 

        منین (2013 ) بر این اعتقاد است که فشارخون، حادثه مهمی در زندگی بیماران است و می تواند باعث فروپاشی زندگی اقتصادی، حرفه ای و شخصی افراد شده و عملکرد جسمانی را دچار اختلال کند. ترس، اضطراب، افسردگی و بسیاری مشکلات روانی می تواند برای بیماران ایجاد شود. اضطراب یکی از شایعترین پاسخ­های روانشناختی بیماران به فشارخون است (مک لاگین و همکاران، 2011). سطوح اضطراب در بیماران فشارخونی با کیفیت زندگی کمتر و ناخوشیهای روانشناختی بیشتر مرتبط است. مداخلات روانشناختی برای این بیماران می­تواند درد، اضطراب شدید، خشم و افسردگی آن­ها را کاهش داده و باعث بهبود کیفیت زندگی آن­ها گردد. بهبود کیفیت زندگی بیماران متعاقب اقدامات درمانی از اهمیت فوق العاده­ای برخوردار است. در جوامع غربی مطالعات فراوانی برای بررسی تأثیر مداخلات درمانی در ارتقای کیفیت زندگی در گروه­های مختلف بیماران از جمله بیماران فشارخونی انجام شده است. در ایالات متحده آمار مبتلایان به بیماری­های قلبی عروقی در سال .....

...........

......................

..................................



دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق اضطراب (فصل دوم پایان نامه)

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۶/۰۵
poorya Gazlykor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی